Universiteter øker sine Bitcoin-beholdninger

Hvordan amerikanske universiteter øker sine Bitcoin-beholdninger privat

Gjennom årene har oppkjøpet av Bitcoin blant investeringsselskaper blitt en vanlig praksis, men industrien ser ut til å utvide seg ettersom universitetene nå sikrer sin plass i Bitcoin-markedet. Ifølge Coindesk har kilder som er kjent med denne aktiviteten, avslørt at ledende amerikanske institusjoner stille har økt sine Bitcoin-eiendeler det siste året.

Dette er ikke noen institusjoner; Dette er faktisk noen av universitetene med de høyeste kapitalene i USA. Harvard (over 40 milliarder dollar), Yale (over 30 milliarder dollar) og Brown (4,7 milliarder dollar) er tre av de åtte høyskolene i eføy-ligaen i landet som sies å være en del av listen. Det høyt anerkjente Michigan University ($ 12,5 milliarder dollar) sies også å følge i Ivies fotspor. Tilsynelatende har Coinbase vært mellommann som legger til rette for transaksjonene. Det ble avslørt at disse institusjonene har kjøpt direkte fra Coinbase-børsen.

Talsmannen som ba om å være anonym, fortalte Coindesk at det for tiden er et stort antall institusjoner som tømmer midler til kryptoaktiva.

Det er ganske mange. Mange legater tildeler for øyeblikket litt til krypto

Men interessen for kryptokurver begynte i 2019, og Coinbase blir spekulert i å ha hatt midlene til institusjonene så lenge som 18 måneder, ifølge kilden, som bemerker at institusjonene sannsynligvis vil tjene inn på en anstendig avkastning og kunne muligens offentliggjøre sine Bitcoin-oppkjøp i år. Kilden er sitert og sier;

“Det kan være siden midten av 2019. De fleste har vært i minst ett år. Jeg vil tro at de sannsynligvis vil diskutere det offentlig på et eller annet tidspunkt i år. Jeg mistenker at de ville sitte på noen ganske fine biter av retur. ”

En annen kilde som er en del av kryptosikringsbransjen hevdet at offentlige pensjonsplaner snart skal begynne å tildeles i løpet av de kommende månedene.
Annonse

– Vi ser ytelsesbaserte pensjonsordninger komme nær tildelinger. Vi ser at offentlige pensjonsplaner nærmer seg å foreta avsetninger, ”

Ari Paul, medstifter av BlockTower Capital, sa: “Hvis jeg hadde hørt det for tre år siden, ville jeg ha sagt at det var feil,”.

“Men mange institusjoner er nå komfortable med Bitcoin. De forstår det og kan bare kjøpe det direkte, så lenge det er fra en regulert enhet som Coinbase, Fidelity eller Anchorage. “