Miljardairs Bitcoin Club – Wie is er binnen?

Een toenemend aantal miljardairs investeert een deel van hun vermogen in Bitcoin.

Miljardairs Bitcoin Club – Wie is er binnen?
Een recente tweet van Crypto Rand trok de aandacht van de cryptocrisisfeer. De tweet geeft een overzicht van de leden van de Billionaires Bitcoin Club. Hoewel het geen echte club is, toont het wel een aantal prominente personen, die toevallig miljardairs zijn, die de beslissing hebben genomen om te investeren in Bitcoin.
Een van de gemeenschappelijke doelen die elke belegger voor ogen heeft, is om lid te worden van de club van miljardairs.

De reis om het eerste miljard te bereiken is altijd moeilijk. De groei van uw kapitaal daarna is verhoudingsgewijs gemakkelijker omdat u een enorme kapitaalkracht heeft en een grote invloed heeft op alle geldmarkten. De meeste miljardairs hadden veel minder tijd nodig om 10 miljard dollar te bereiken vanaf 1 miljard dollar dan ze nodig hadden om 100 miljoen dollar tot 1 miljard dollar te bereiken.

Iedereen houdt in de gaten waar miljardairs hun geld parkeren. Het nieuwe favoriete bezit van veel miljardairs is Bitcoin. We zien steeds meer mega-investeerders die vertrouwen hebben in dit favoriete digitale goed. BTC heeft een grote waarde, en meer en meer miljardairs die erin investeren hebben de aandacht getrokken van veel retailinvesteerders die deze miljardairs verafgoden.

Laten we eens kijken naar enkele miljardairs die in BTC hebben geïnvesteerd.

De beroemde Elon Musk en zijn liefde voor Dogecoin hebben het internet stormenderhand veroverd en we zagen een enorme stijging van de prijs van DOGE. Deze futuristische investeerder en ondernemer, waarvan de nettowaarde wordt geschat op 40 miljard dollar, heeft 0,25 miljard dollar in handen van BTC. Hij gelooft dat BTC beter is dan fiat als ruilmiddel.

Stanley Druckenmiller heeft onlangs onthuld dat hij in BTC heeft geïnvesteerd en gelooft dat het een beter potentieel heeft dan goud in termen van waardeopslag. Zijn netto waarde wordt geschat op ongeveer 4,4 miljard dollar. Hij zei: “Bitcoin bestaat al 13 jaar en met elke dag die voorbijgaat pakt het meer van zijn stabilisatie op”.

Paul Tudor Jones, de Wall Street reus met een geschatte netto waarde van 5,1 miljard dollar, onthulde op CNBC dat hij 1% van zijn totale activa in BTC bezit.
Twitter CEO Jack Dorsey, wiens netto waarde 5 miljard dollar is, is een Bitcoin evangelist en heeft meer dan 50 miljoen dollar in BTC.
Binance CEO Changpeng Zhao, geschat op een nettowaarde van meer dan $2 miljard, onthulde dat hij geen fiatvaluta bezit en dat al zijn activa in cryptocurrencies zijn, waarvan een groot deel bestaat uit BTC (1700+) en BNB.

Barry Silbert, de oprichter van DCG, bezit een aanzienlijk bedrag aan BTC.
De Winklevoss-tweeling, die samen meer dan 1 miljard dollar waard zijn, kocht een groot deel van BTC uit hun Facebook-schikkingsgeld. Zij exploiteren momenteel de Gemini crypto handelsbeurs, en meer dan 1% van hun netto waarde is in BTC.
Tim Draper heeft bijna 30.000 BTC’s die hij in 2014 kocht.

Michael Novogratz, wiens geschatte netto waarde $1,2 miljard is, heeft 30% van zijn activa in cryptocurrencies geïnvesteerd.
Deze lijst blijft elke dag stijgen. De lijst van miljonairs die in cryptocurrency hebben geïnvesteerd is te groot om te compileren. Met meer en meer investeerders die hun vertrouwen in Bitcoin stellen, wordt de perceptie van BTC als een winkel van waarde elke dag sterker!

Bitcoin wordt momenteel verhandeld tegen $16.265,94, met een marketcap van $301.544.037.201 en een 24-uurs handelsvolume van $24.336.481.261.

Voor meer Bitcoin-nieuws, bezoek het Altcoin Buzz YouTube-kanaal.