CNBCs Jim Cramer stopper Bitcoin-kjøp; Legger vilkår for gjeninntreden på markedet

Finansanalytiker Jim Cramer mener at Bitcoin fortsatt er overpriset, til tross for at han falt 20 prosent på tre dager. Han gjør sin observasjon kjent som Bitcoin etterlater investorer på kanten av setene sine.

Det har vært mye snakk om Bitcoin og dets ytelse for sent, med kritikere og tilhengere av eiendelen som diskuterer om den ledende kryptovalutas volatilitet.

Tidligere hedgefondforvalter og fremtredende finansanalytiker Jim Cramer veide inn i saken etter Bitcoins fall.

Bitcoin til $ 20.000

Tidligere denne uken dukket Cramer, som er vert for CNBCs Mad Money-segment, opp i et intervju på TheStreet, hvor han avslørte at Bitcoin fremdeles er en “uberegnelig” aksje. TV-personligheten har vokst til å bli en av Bitcoins sterkeste talsmenn i media. Mens han forklarte at han fremdeles hadde stor tro på den ledende kryptovalutaen, innrømmet han at det likevel var advarselskilt for det.

Sammenfattende tankene forklarte Cramer at han ikke ville kjøpe flere Bitcoins før eiendelen faller tilbake under $ 20 000-marken. Han sa:

“Målet mitt var å få ut pengene mine, så jeg slipper å tenke på det. Hvis det går tilbake under $ 20 000, er jeg kjøper igjen. Men jeg fikk utgiftene mine, og jeg leker med husets penger. Dette er ikke annerledes enn en helt uberegnelig bestand. ”

Cramers kommentar kommer etter et kraftig fall i Bitcoins pris i helgen. Den ledende kryptoaktiva hadde kjørt en historisk høyde og hoppet fra mindre enn $ 20.000 til $ 42.000 på mindre enn en måned. Imidlertid gikk det tom for fart i helgen og krasjet til nesten $ 30.000 i går.

Bitcoins ytelse de siste dagene er nok en påminnelse om at investorer må være forsiktige med hvordan de nærmer seg det. Mange har delt Cramers stemning og ser nå etter hvor lavt det kan gå før du kjøper dukkert.

Flere rettelser innkommende?

Når det gjelder hvor lav Bitcoin kan gå, varierer meningene. Cramer mente at en nedgang til $ 20.000 er mulig, men noen tegner til og med et verre bilde. Når vi snakket med nyhetskilder i bransjen, forklarte Alex Mashinsky, administrerende direktør for kryptomontetjenesten Celsius, at denne nylige prisflommen bare er et tegn på at en større korreksjon kommer.

Som Mashinsky sa, vil bjørn til slutt samle nok press på Bitcoin til å trekke prisen enda lenger. Alt i alt ser lommebokutvikleren Bitcoin falle til rundt $ 16 000 i år.

Enkelte markedsgrunnlag viser også svake tegn. Storbritannias-baserte kryptofondforvalter CoinShares forklarte i sin nylige rapport om Digital Asset Fund Flows at den første handelsuken i 2021 bare hadde $ 29 millioner i institusjonelle kryptoinvesteringer – det er en nedgang på 97 prosent fra de 1,09 milliarder dollar investert i uken før jul alene. Mens selskapet pekte på fortjeneste fra institusjoner, kan det også være et advarselstegn at institusjoner pumper bremsene på Bitcoin for nå.

I går tvitret Scott Minerd, Chief Investment Officer (CIO) for Wall Street-investeringsgiganten Guggenheim Partners, at Bitcoin hadde hatt en ikke-bærekraftig økning, og at det var på tide å “ta litt penger fra bordet.”

Verdipapirforetaket arkiverte nylig for å tillate $ 5,3 milliarder Macro Opportunities-fondet å få Bitcoin til å spille, men det begynner ikke før senere denne måneden. Hvis det blir kalde føtter før da, kan ringeffekten være ødeleggende.